27.12.11

KOULOURI GOES SALONIKA!





On Saturday December 17 the JEMMA Press and KOULOURI arrived to Thessaloniki.
The presentation took place at evening in La DOZE Bar. Many people came to listen the conversation, we signed our comics and we drank several beers and wines. We had a great time!



Το line up της παρουσίασης (από αριτερά): Χρήστος Σταμπουλής μίλησε για το ΚΡΑΚ ΚΟΜΙΚΣ, η Αγιάτη Μπενάρδου ανέλαβε το ΠΤΩΜΑ, ο Τάσος Ζαφειριάδης ξετίναξε από το σουσάμι το ΚΟΥΛΟΥΡΙ και η Γκέλη Μαδεμλή ολοκλήρωσε με το ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. Ο εκδότης Λευτέρης Σταυριανός ήπιε πολλά νερά για να μην ληποθυμίσει με αυτά που άκουγε... Ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό. Τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! 


Morning coffee in the old town with fellas from The Very Closed Circle on Sunday.


Αυτό είναι το τρομερό βιβλιοπωλείο "Το ΚΕΝΤΡΙ" που συναντήσαμε στο δρόμο. Βρίσκεται εκεί από το 1982, βγαλμένο από άλλες, όμορφες εποχές, με άποψη και έχει όλες τις εκδόσεις της JEMMA Press και τα κόμικς της. Βρίσκεται στον κεντρικό και πολυσύχναστο πεζόδρομο Δ. Γούναρη απέναντι ακριβώς από τα αρχαία.

Περισσότερα σχετικά με το COMICS OVER SALONIKA θα βρείτε στα blog "Krak Komiks" του Tasmar και "Don't Ever Read Me" της Αγιάτης.
    
    


3 comments: